Du är här

AIMday Diagnostik & Biomarkörer 2015

onsdag, 18 november, 2015 - 09:00 till 17:00

AIMday Diagnostik & Biomarkörer samlar akademiska forskare, industrirepresentanter och kliniker för diskussioner kring diagnostik och biomarkörer. Vi bjuder in företag att ställa frågor kring detta område som kan bearbetas under AIMday.

Sammanlagt har mer än 140 branschföreträdare och 400 akademiska forskare deltagit i över 130 diskussioner i tidigare års AIMday möten inom life science-området. Vi hoppas att denna andra AIMday inom diagnostik och biomarkörer kommer att attrahera både nya och tidigare deltagare för givande diskussioner och bli lika framgångsrik som tidigare AIMdays i att skapa förståelse och ge nya perspektiv på industrins utmaningar, samt att skapa möjligheter för samarbeten.
 
AIMday Diagnostik & Biomarkers kommer att äga rum den 18 november 2015 på Navet, Uppsala Biomedical Center (BMC). Registrering för frågor från företagen är öppen och avslutas den 18 september. Registrering för akademiska forskare öppnar 28 september och avslutas den 28 oktober. Registrering är gratis för samtliga deltagare.