Du är här

Alla pratar om e-hälsa, men hur ska innovation i vården gå till?

tisdag, 5 juli, 2016 - 16:00 till 17:30

Idag är det stora samtalsämnet McKinseys nya rapport, som pekar på att svensk vård kan spara 180 miljarder om året på ökad digitalisering. Men hur ska det gå till? Den utmaningen tar vi oss an i hjärtat av Almedalen den 5 juli. Och din kunskap och erfarenhet behövs.

Vi använder ett workshop-format för att snabbt, enkelt och inkluderande hitta nya möjligheter. Modellen är beprövad och vi har kört den med framgång bland annat på Stanford University.
 
Tillsammans tar vi oss an frågan om hur innovation ska bidra till framtidens vård- och hälsolösningar. 
 
Eva Helmersson ger oss inspiration genom att utgå från patientens drivkrafter och engagemang och Ola Cornelius berättar om det allra senaste inom digital hälsa – och vad som kan tänkas finnas runt hörnet, i framtiden.
 
Arrangör är H2 i samarbete med Samsung och startup-bolaget Nerve. H2 är Stockholms nya mötesplats för digital hälsa, där startups kan samverka med stora bolag, vårdgivare och beslutsfattare för att utveckla framtidens lösningar för hälsa, vård och omsorg. Nerve utvecklar digitala verktyg för personer med kronisk sjukdom och är ett av medlemsbolagen på H2.
 
När: tisdag 5 juli 2016. Workshop 16.00-17.30, mat och mingel 17.30 och framåt.
Var: Joda Bar, Skeppsbron 24, Visby (karta)
Huranmälan här >> du deltar utan kostnad. Anmälan är obligatorisk. Antalet platser är begränsat.
 
Kontakt
Magnus Nilsson
Kommunikatör för Nerve
070-826 71 28