Du är här

Framtidens life science i Sverige och Danmark

onsdag, 8 april, 2015 - 11:45

Hur kan nya aktörer komma in på life science-scenen i vår tid av förändring? Hur stärker vi samarbetet mellan svensk och dansk life science och såväl behålla som attrahera kompetens till Öresundsregionen? Hur ska vi fortsätta investeringarna inom styrkeområden som bioteknik, medtech, eHälsa och våra unika biobanker? Hur skapar vi en innovativ hälso- och sjukvård? Välkommen till en spännande dag där vi tar upp aktörerna på den nya life science-scenen och fokuserar på vad vi behöver fortsätta att utveckla.

När: Onsdag 8 april, 2015
Var: Medicon Village, Scheelevägen 2, Lund
 
Årets nordiska strategiforum ”The Future Of Swedish & Danish Life Science” går av stapeln i Medicon Village i Lund och presenteras av Kemivärlden Biotech/Journal of Chemistry & Biotechnology samt Medicon Village i samarbete med Medicon Valley Alliance.
 
Bland talarna och paneldeltagarna 2015 finns politiker med fokus på life science. På agendan finns även en interaktiv paneldiskussion där du ges möjlighet att ställa frågor och kommentarer till politiker och andra beslutsfattare i branschen. 
 
Detta event kommer att hållas på engelska. Målgruppen är framförallt beslutsfattare inom life science, forskare, innovatörer, entreprenörer och kliniker. Omkring 30 utställare och 350 deltagare förväntas delta.