Du är här

Frukostseminarium 18 maj: Den amerikanska e-hälsomarknaden och dess framtid

torsdag, 18 maj, 2017 - 07:30 till 09:00

Vill du veta mer om den amerikanska e-hälsomarknaden, dess framtid och vilka möjligheter som finns för svenska företag att växa och etablera sig i USA? Den 18 maj anordnas ett frukostseminarium som handlar om just detta.   

Den amerikanska e-hälsomarknaden växer snabbt och det finns många möjligheter för svenska företag att ta sig in på marknaden. Business Sweden har undersökt USA:s e-hälsomarknad genom att observera, analysera och intervjua relevanta svenska företag som är aktiva i USA, men också amerikanska sjukhus, kliniker och företag, för att kunna presentera värdefulla insikter för svenska e-hälsoföretag som vill in på den amerikanska marknaden. 
 
Shaun Hundle är projektledare på Business Swedens kontor i San Fransisco och på detta frukostseminarium kommer han att presentera resultatet av analysen. Efteråt kommer han finnas tillgänglig för att svara på frågor. Är du intresserad av att delta efter seminariet, mejla en kort introduktion av ditt företag och om det finns en specifik fråga du vill ha svar på till per.lek@ssci.se. Skriv på engelska. 
 
När: 18 maj, 08:00-09:00 (Frukost från 07.30) 
Var: H2 Health Hub, Hälsingegatan 45 Stockholm
Hur: Registrera dig här senast den 11 maj >> Registreringen är nu stängd.
 
Detta seminarium kommer att hållas på engelska.