Du är här

Frukostseminarium: Finansiering av framtidens hälsa och sjukvård – möjligheter och utmaningar

torsdag, 8 december, 2016 - 07:30 till 09:00

Trots ett skriande behov av nya lösningar för att möta framtidens utmaningar såsom åldrande befolkning och livsstilssjukdomar är tillgång till kapital en stor utmaning för många små och medelstora bolag inom life science. Sciety är en av de få aktörer som hjälper bolag inom just life science med kapitalanskaffning. De har byggt upp ett stort nätverk av investerare, yrkesutövare och företagsacceleratorer för att sammanföra kapital och kunskap med innovativa bolag.

Andreas Lindblom och Malin Härdig från Sciety kommer att berätta om möjligheter och utmaningar med olika finansieringsalternativ. De kommer att ge tips på hur du attraherar investerare till just ditt bolag och hur du undviker vanligt förekommande fallgropar.
 
Andreas är entreprenör och har bland annat grundat och drivit en aktiemäklarfirma. Tidigare jobbade och forskade Andreas på Karolinska sjukhuset och var med och grundade ett simulatorcentrum för titthålskirurgi. Malin är medgrundare av Sciety och har erfarenhet av analys av bolag inför kapitalanskaffning, utformning av investeringserbjudanden och legala frågor som rör kapitalanskaffningsprocessen.
 
När: 8 december 2016, kl. 08.00-09.00 (frukost serveras från 07.30) Efter seminariet är du välkommen att stanna kvar och nätverka.
Var: Wenner-Gren Center, Sveavägen 166, plan 24 (ta hissarna till plan 23)
 
Anmäl dig via formuläret nedan. Då antalet platser är begränsat behöver vi din anmälan senast den 1 december. Anmälan är nu stängd.
 
Eventuell avanmälan görs till klara.gustafsson@ssci.se alternativt genom den bokningslänk du får via e-post vid registrering.