Du är här

Frukostseminarium: Finansiering från ALMI Invest – något för ditt bolag?

tisdag, 13 januari, 2015 - 07:45 till 09:00
Välkomna till ett frukostseminarium där Pär Nordström från ALMI Invest berättar om deras erbjudande till utvecklande bolag. Vi får veta mer om vad ALMI Invest tittar efter då de utvärderar bolag och vad som krävs för att få finansiering. Pär berättar om hur man söker finansiering, vilka som kan söka och när detta ska ske. Dessutom får vi möta Anna Norin från MedUniverse som kommer att dela med sig av sina lärdomar och praktiska erfarenheter av ALMI-finansiering.
Tid: 13 januari 2015, kl. 08.00-09.00 (frukost serveras från 07.45)
Plats: Wenner-Gren Center, Sveavägen 166, plan 24 (ta hissen till plan 23)
 
Pär Nordström har ett gediget förflutet inom medicinteknik i ledningen för både stora och små bolag. Han är sedan två år på ALMI Invest som Investment manager.
 
Anna Norin är Vice VD på MedUniverse och var tidigare VD på Tasteline. MedUniverse är ett teknik- och tjänsteföretag som har utvecklat den globala patientfallsmjukvaran Simpatico™ för kunder inom hälso- och sjukvårdssektorn.
 
Registreringen är nu stängd.
 
Våra frukostseminarier är kostnadsfria, men vi förbehåller oss rätten att ta ut en no show-avgift om 200 kr vid utebliven närvaro om du inte avanmält dig. Avanmälan görs till anna.frejd@ssci.se.