Du är här

Partneringmöten - hur får jag bäst valuta för mina pengar?

onsdag, 17 december, 2014 - 07:45 till 09:00

Internationella life science partneringmöten är dyra och tar tid. Vad är egentligen vinsten? Är det värt att delta? Och i så fall - på vilka möten? Dessa frågor kommer att adresseras vid frukostseminariet. Vi har bjudit in en panel som kommer att hjälpa till att svara på frågorna och dela med sig av sina erfarenheter.

När: 17 december 2014, kl. 08.00-09.00 (frukost serveras från 07.45)
Var: Wenner-Gren Center, Sveavägen 166, våning 24 (ta hissen till våning 23)
 
Panelen:
  • Olivier Duchamp, organisatör, Nordic Life Science Days
  • Erik Lund, Director, Merck Research Laboratories BD & Licensing på MSD
  • Carl-Johan Dalsgaard, Partner på HealthCap
  • Benjamin Nordin, Partner Corporate Finance, Pareto Securities
Olivier Duchamp kommer att ge en kort överblick över de viktigaste partneringmötena, exempelvis US BIO, Bio Europe och Nordic Life Science Days, och diskutera för- och nackdelarna med dessa. Företagsrepresentanterna Erik Lund och Benjamin Nordin kommer att dela med sig av sina erfarenheter av partneringmöten och Carl-Johan Dalsgaard kommer att ge oss investerarens perspektiv.
 
Efter introduktionen kommer vi att ha en paneldebatt där du är välkommen att ställa frågor, exempelvis varför stora företag deltar i partneringmöten och vad de söker när de träffar små innovativa företag, vad investerare letar efter på partneringmöten etc.
 
Seminariet kommer att hållas på engelska.
 
Registrera dig senast 9 december 2014.
 
Våra frukostseminarier är kostnadsfria, men vi förbehåller oss rätten att ta ut en no show-avgift om 200 kr vid utebliven närvaro om du inte avanmält dig. Avanmälan görs till resurs@ssci.se.