Du är här

PR för life science SME

torsdag, 12 februari, 2015 - 07:45 till 09:00
Vad är PR och varför är det viktigt? Varför ska små företag lägga pengar på PR och vad är värdet av att synas i internationell media?
Vi har bjudit in PR-strategen Richard Hayhurst, som är specialiserad inom life science, för att berätta hur PR kan vara ett viktigt verktyg som öppnar dörrar för investeringar, samarbeten, marknader och försäljning för små och medelstora företag. Dessutom kommer Kristian Tryggvason, vd på Biolamina att berätta om sin erfarenhet av företagets arbete med PR och storytelling. 
 
Richard Hayhurst har bred erfarenhet inom life science-PR och har arbetat i såväl terapi-, diagnostik- och medtech-bolag, samt med kluster, länder, forskningscentra, NGOs och lobbyinggrupper. Han har arbetat med PR för den privata såväl som den offentliga sektorn med kunder som Cambridge Antibodies, Genzyme, Axis-Shield,  Roche, GE och GSK. Idag driver Richard sitt eget företag, Richard Hayhurst Associates i Storbritannien och samarbetar med Let ’em Know/Ola Björkman.
 
Kristian Tryggvason är vd på Biolamina, ett snabbväxande bioteknikbolag som regelbunet syns i såväl svensk som internationell media. 
 
När: 12 februari, 2015 kl 08:00-09:00 (frukost serveras från 07:45)
Var: Wenner-Gren Center, Sveavägen 166, våning 24 (ta hissarna till våning 23).
 
Seminariet kommer att hållas på engelska. 
 
Registreringen är stängd. Om du är intresserad av seminariet, kontakta anna.frejd@ssci.se för att höra om det finns lediga platser.
 
Våra seminarier är kostnadsfria, men vi förbehåller oss rätten att ta ut en no-show-avgift om 200 kr. Vid eventuell avanmälan, använd länken i den bekräftelse du får per epost, eller kontakta anna.frejd@ssci.se.