Du är här

Träffa bolagen bakom innovationerna som gör skillnad

onsdag, 22 juni, 2016 - 17:00 till 19:00
Nu har du möjligheten att träffa grundaren bakom Attana som berättar om tekniken för att minska kostnaden och tiden för utveckling av läkemedel. Attana har kunder världen över och har bland annat hjälpt en dansk forskargrupp till upptäckten att ett malariaprotein har potential att bota cancer. Kvällen bjuder även på presentationer av andra innovativa hälsobolag.
Nu har du möjligheten att lära känna tre innovativa medicinteknikbolag och personligen ta del av deras fortsatta tillväxt.
 
· Attanas patenterade unika produkter gör att det tar kortare tid och kostar mindre att utveckla nya läkemedel.
· Sensa Bues erbjuder ett smidigt patenterat instrument för att upptäcka droger och dopingpreparat direkt i utandningsluften.
· Inhalation Sciences erbjuder en ny patenterad teknik för snabbare och billigare utveckling av inhalatorer.
 
Du får också möjlighet att lära dig mer om finansiering, mingla med VD:ar för börs- och riskkapitalbolag, träffa chefer för privata vårdbolag och branschorganisationer samt ett nätverk av investerare och yrkesutövare som brinner för hälsa.
 
Kvällen arrangeras av Sciety som sammanför innovativa bolag med människor som vill investera och engagera sig i bolag inom hälsa och sjukvård. Du har under kvällen möjlighet att bli medlem på Sciety för att ta del av exklusiv information om Attana, e-hälsobolaget Learning to Sleep och medicinteknikbolaget Inhalation Sciences. Vill du få uppdateringar om vilka andra bolag som
presenterar? Följ oss via bloggen, LinkedIn eller Twitter!
 
Varmt välkommen till en kväll med mingel, mat och dryck!
 
När: onsdagen den 22 juni kl. 17.00
Var: Gävlegatan 22 hos MSD.
Hur: Anmäl dig här >> senast 21 juni. Begränsat antal platser.