Du är här

Frukostseminarium: Hagastaden, life science i världsklass - status och framtida etableringsmöjligheter

torsdag, 30 november, 2017 - 07:30 till 09:00

 

Den 30 november bjuder Stockholm Science City Foundation in till ett seminarium för att ge den senaste informationen om utvecklingen av Hagastaden. Passa på att uppdatera dig om vad en världsledande hub för life science innebär för de som etablerar sig där, om den senaste utvecklingen vad gäller bostäder, kommunikation och hur fastighetsägarna arbetar för en ännu mer levande stadsdel.

När: 30 november, 08:00-09:00 (frukost serveras från 07:30)
Var: H2 Health Hub, Hälsingegatan 45, Stockholm
 
Den nya stadsdelen Hagastaden ligger strategiskt ur ett life science-perspektiv med närhet till KTH, Stockholms Universitet, Karolinska Institutet och Karolinska universitetssjukhuset i Solna. Detta har bidragit till att flera aktörer med koppling till life science, så som små och stora life science-företag och myndigheter, har valt att etablera sig i Hagastaden.
 
Under seminariet presenterar fastighetsägarna de möjligheter till företagsetablering som området erbjuder. Seminariet äger rum på H2 Health Hub i Hagastaden, en co-working plats för entreprenörer, start-ups och stora, globala företag med intressen inom digital hälsa.
 
Seminariet avslutas med en paneldiskussion.
 
Talare
  • Per Lek, Affärsutvecklare, Stockholm Science City Foundation
  • Eleonor Eklind Forslin, projektchef Hagastaden, Exploateringskontoret, Stockholm Stad.
  • Lennart Öberg, tf marknadsområdeschef, Humlegården Fastigheter
  • Camilla Klint, Marknadsområdeschef, Atrium Ljungberg
  • Ingela O Wettermark, Fastighetsutvecklare, Akademiska Hus
  • Paul Beatus, VD, H2 Health Hub
 
Anmäl dig via formuläret nedan senast den 22 november 2017. Anmälan är nu stängd.
 
Eventuell avanmälan görs till klara.gustafsson@ssci.se alternativt genom den bokningslänk du får via e-post vid registrering. Våra seminarier är kostnadsfria, men vi förbehåller oss rätten att ta ut en no show-avgift om 200 kr vid utebliven närvaro om du inte avanmält dig.