Vi är här för att hjälpa dig och din organisation att utvecklas. Kontakta oss gärna!

Du är här

Kontakt

Ylva Williams

VD

Ylva Williams är sedan 2009 vd på stiftelsen Stockholm Science City. Ylva har en stark bakgrund inom life science bland annat från kommunikationsbyrån JKL, Business Sweden, Pharmacia Biotech, KEBO Lab och VWR International. Ylva är utbildad civilingenjör i kemiteknik vid KTH. Ylva är adjungerad styrelseledamot i Hagastadens Fastighetsägarförening, sitter i styrelsen för Järfälla kommuns näringslivsbolag och ingår i juryn för Arthur D. Little Nordic Life Science Award. 

Filippa Kull, Ph.D.

Affärsutvecklingschef

Filippa började vid Stockholm Science City i maj 2006. Hennes primära ansvarsområde omfattar konceptutvecklingen av ett life science-kluster i Hagastaden. Tidigare har Filippa jobbat som vetenskaplig sekreterare på Wallenberg Consortium North (WCN), ett nationellt projekt inom funktionsgenomik. Hon har även drivit egna konsulttjänster inom forskningskoordinering. Filippa har en doktorsexamen i medicinsk vetenskap från Karolinska Institutet samt en masterexamen i molekylärbiologi från Lunds universitet.

Per Lek, Ph.D.

Affärsutvecklare

Per började vid Stockholm Science City i maj 2012. Per har fler års erfarenhet av läkemedelsutveckling, projektledning, kemometri och immaterialrätt. Han har även varit med och startat upp ett mindre bioteknikföretag. Per har en doktorsexamen i organisk kemi från Umeå Universitet.

Andreas Namslauer, Ph.D.

Affärsutvecklare

Andreas började vid Stockholm Science City i augusti 2010. Tidigare har han arbetat med forskning, projektledning, marknadskommunikation och affärsutveckling på Sidec, ett avknoppningsföretag från Karolinska Institutet. Han har också arbetat som projektledare på ett utbildningsföretag. Andreas har en doktorsexamen i biokemi från Stockholms universitet.

Anna Frejd

Kommunikationschef

Anna började vid Stockholm Science City i maj 2010. Under de senaste 14 åren har hon arbetat med olika tjänster inom life science-kommunikation för både industri och akademi. Anna har en licentiatexamen i molekylärbiologi från Stockholms universitet och har även studerat journalistik vid Poppius journalistskola.

Klara Gustafsson

Marknadskoordinator

Klara Gustafsson började på Stockholm Science City i augusti 2013. Hon har en utbildning inom media och kommunikation och har en Fil. kand. i medieteknik. Klara har erfarenhet av webbkommunikation och digital marknadsföring.

Mina Mousaeian

Administrativ assistent

Mina började på Stockholm Science City i januari 2007. Hon sköter bland annat organisationens ekonomi och växel. Mina har studerat företagsekonomi på Ekonomiskolan i Nacka.