Vi är här för att hjälpa dig och din organisation att utvecklas. Välkommen att kontakta oss!

Kontakt

Ylva Williams

VD

Ylva Williams är sedan 2009 vd på stiftelsen Stockholm Science City. Ylva har en stark bakgrund inom life science bland annat från kommunikationsbyrån JKL, Business Sweden, Pharmacia Biotech, KEBO Lab och VWR International. Ylva är utbildad civilingenjör i kemiteknik vid KTH. Ylva är adjungerad styrelseledamot i Hagastadens Fastighetsägarförening, sitter i styrelsen för Järfälla kommuns näringslivsbolag och ingår i juryn för Arthur D. Little Nordic Life Science Award. 

Filippa Kull, Ph.D.

Affärsutvecklingschef

Filippa började vid Stockholm Science City i maj 2006. Hennes primära ansvarsområde omfattar konceptutvecklingen av ett life science-kluster i Hagastaden. Tidigare har Filippa jobbat som vetenskaplig sekreterare på Wallenberg Consortium North (WCN), ett nationellt projekt inom funktionsgenomik. Hon har även drivit egna konsulttjänster inom forskningskoordinering. Filippa har en doktorsexamen i medicinsk vetenskap från Karolinska Institutet samt en masterexamen i molekylärbiologi från Lunds universitet.

Andreas Namslauer, Ph.D.

Affärsutvecklare

Andreas började vid Stockholm Science City i augusti 2010. Han har arbetat med forskning, marknadskommunikation, projektledning och affärsutveckling på Sidec, ett avknoppningsföretag från Karolinska Institutet. Han har också arbetat som projektledare på ett utbildningsföretag. Andreas har en doktorsexamen i biokemi från Stockholms universitet.

Kajsa Liljegren

Projektledare

Kajsa Liljegren är sedan oktober 2022 projektledare på Stockholm Science City. Kajsa har jobbat med projektledning och kommunikation i tio år inom näringslivet och civilsamhället, på Swedbank, Coop och nu senast på biståndsorganisationerna We Effect och Vi-skogen. Kajsa har en magisterexamen i ekonomi från Örebro Universitet.

Jonas Binnmyr Ph.D.

Projektledare

Jonas började vid Stockholm Science City i november 2022 som projektledare. Jonas har tidigare jobbat på Vinnova inom precisionshälsa och med innovationsmiljöer och strategiska innovationsprogram. Vidare har Jonas jobbat som fondssekreterare och samordnare inom vård och forskning för Astma- och Allergiförbundet och dess forskningsstiftelse.  Jonas har en doktorsexamen i medicinsk vetenskap och gjorde avhandlingen som industridoktorand.

Christina Jägare

Kommunikationsansvarig

Christina började på Stockholm Science City Foundation i augusti 2021. Hon har studerat internationell marknadsföring och sedan 2003 har hon jobbat med marknadsföring och kommunikation, både B2B och B2C, i olika organisationer.

Mina Mousaeian

Ekonomi- och administrationsansvarig

Mina började på Stockholm Science City i januari 2007. Hon sköter bland annat organisationens ekonomi och växel. Mina har studerat företagsekonomi på Ekonomiskolan i Nacka.