Vi är här för att hjälpa dig och din organisation att utvecklas. Kontakta oss gärna!

Kontakt

Ylva Williams

VD

Ylva Williams är sedan 2009 vd på stiftelsen Stockholm Science City. Ylva har en stark bakgrund inom life science bland annat från kommunikationsbyrån JKL, Business Sweden, Pharmacia Biotech, KEBO Lab och VWR International. Ylva är utbildad civilingenjör i kemiteknik vid KTH. Ylva är adjungerad styrelseledamot i Hagastadens Fastighetsägarförening, sitter i styrelsen för Järfälla kommuns näringslivsbolag och ingår i juryn för Arthur D. Little Nordic Life Science Award. 

Filippa Kull, Ph.D.

Affärsutvecklingschef

Filippa började vid Stockholm Science City i maj 2006. Hennes primära ansvarsområde omfattar konceptutvecklingen av ett life science-kluster i Hagastaden. Tidigare har Filippa jobbat som vetenskaplig sekreterare på Wallenberg Consortium North (WCN), ett nationellt projekt inom funktionsgenomik. Hon har även drivit egna konsulttjänster inom forskningskoordinering. Filippa har en doktorsexamen i medicinsk vetenskap från Karolinska Institutet samt en masterexamen i molekylärbiologi från Lunds universitet.

Per Lek, Ph.D.

Affärsutvecklare

Per började vid Stockholm Science City i maj 2012. Per har flera års erfarenhet av läkemedelsutveckling, projektledning, kemometri och immaterialrätt. Han har även varit med och startat upp ett mindre bioteknikföretag. Per har en doktorsexamen i organisk kemi från Umeå Universitet.

Andreas Namslauer, Ph.D.

Affärsutvecklare

Andreas började vid Stockholm Science City i augusti 2010. Han har arbetat med forskning, marknadskommunikation, projektledning och affärsutveckling på Sidec, ett avknoppningsföretag från Karolinska Institutet. Han har också arbetat som projektledare på ett utbildningsföretag. Andreas har en doktorsexamen i biokemi från Stockholms universitet.

Mina Mousaeian

Ekonomi- och administrationsansvarig

Mina började på Stockholm Science City i januari 2007. Hon sköter bland annat organisationens ekonomi och växel. Mina har studerat företagsekonomi på Ekonomiskolan i Nacka.

Christina Jägare

Strategisk kommunikatör

Christina började på Stockholm Science City Foundation i augusti 2021. Hon har studerat internationell marknadsföring och sedan 2003 har hon jobbat med marknadsföring och kommunikation, både B2B och B2C, i olika organisationer.