Vi är här för att hjälpa dig och din organisation att utvecklas. Kontakta oss gärna!

Du är här

Kontakt

Ylva Williams

VD

Ylva Williams är sedan 2009 vd på stiftelsen Stockholm Science City. Ylva har en stark bakgrund inom life science bland annat från kommunikationsbyrån JKL, Business Sweden, Pharmacia Biotech, KEBO Lab och VWR International. Ylva är utbildad civilingenjör i kemiteknik vid Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm. Ylva Williams ingår sedan 2016 i styrelsen för life science-nätverket Council of European BioRegions, samt i styrelsen för Järfälla kommuns näringslivsbolag. Hon är adjungerad styrelseledamot i Hagastadens Fastighetsägarförening sedan 2010. Sedan 2010 ingår Ylva Williams i managementbolaget Arthur D. Littles jury som delar ut ledarskapspriset Arthur D. Little Nordic Life Science Award. Sedan 2017 är Ylva en av jurymedlemmarna för Stockholms stads innovationsstipendium i kategorin life science, sjukvård och hälsa.

Filippa Kull, Ph.D.

Affärsutvecklingschef

Filippa började vid Stockholm Science City i maj 2006. Hennes primära ansvarsområde omfattar konceptutvecklingen av ett life science-kluster i Hagastaden. Tidigare har Filippa jobbat som vetenskaplig sekreterare på Wallenberg Consortium North (WCN), ett nationellt projekt inom funktionsgenomik. Hon har även drivit egna konsulttjänster inom forskningskoordinering. Filippa har en doktorsexamen i medicinsk vetenskap från Karolinska Institutet samt en masterexamen i molekylärbiologi från Lunds universitet.

Andreas Namslauer, Ph.D.

Affärsutvecklare

Andreas började vid Stockholm Science City i augusti 2010. Tidigare har han arbetat med forskning, projektledning, marknadskommunikation och affärsutveckling på Sidec, ett avknoppningsföretag från Karolinska Institutet. Han har också arbetat som projektledare på ett utbildningsföretag. Andreas har en doktorsexamen i biokemi från Stockholms universitet.

Anna Frejd

Kommunikationschef

Anna började vid Stockholm Science City i maj 2010. Under de senaste 14 åren har hon arbetat med olika tjänster inom life science-kommunikation för både industri och akademi. Anna har en licentiatexamen i molekylärbiologi från Stockholms universitet och har även studerat journalistik vid Poppius journalistskola.

Per Lek, Ph.D.

Affärsutvecklare

Per började vid Stockholm Science City i maj 2012. Per har fler års erfarenhet av läkemedelsutveckling, projektledning, kemometri och immaterialrätt. Han har även varit med och startat upp ett mindre bioteknikföretag. Per har en doktorsexamen i organisk kemi från Umeå Universitet.

Klara Gustafsson

Marknadskoordinator

Klara Gustafsson började på Stockholm Science City i augusti 2013. Hon har en utbildning inom media och kommunikation och har en Fil. kand. i medieteknik. Klara har erfarenhet av webbkommunikation och digital marknadsföring och kommer senast från Karolinska Institutet.

Mina Mousaeian

Administrativ assistent

Mina började på Stockholm Science City i januari 2007. Hon sköter bland annat organisationens ekonomi och växel. Mina har studerat företagsekonomi på Ekonomiskolan i Nacka.

Johan Gomez de la Torre, Ph.D.

Affärsutvecklare

Johan började vid Stockholm Science City i januari 2017. Johan har en doktorsexamen inom Nanoteknologi från Uppsala Universitet och har erfarenhet från både akademisk forskning och industriell materialutveckling för farmaceutiska och medicintekniska applikationer. Han har även varit med och grundat ett företag och arbetat med finansiering av forskningsintensiva företag.