Du är här

Carolina Tower – en mötesplats i Hagastaden

Hagastadens senaste hotelltillskott – Elite Carolina Tower – öppnade i november 2017. Som närmsta granne med NKS och Karolinska Institutet och med möjlighet att arrangera större möten, är hotellet en mötesplats i Hagastadens life science-nav. Vi träffade Jenny Haaga för att få veta mer.

Vad betyder det att vara närmsta granne med NKS?

För mig betyder det att vi har möjligheten att erbjuda en oas, ett lugn. Hit ska man kunna komma och få en god natts sömn och något gott att äta. Min förhoppning är att besökare till området ska kunna komma hit och andas ut ett tag i en behaglig miljö.

Carolina Tower ligger mitt i Hagastaden - hur påverkar det er verksamhet?

Det är väldigt speciellt att få vara en del av framväxten av den här nya stadsdelen med den framtidsoptimism som finns här – vi är alla del av utvecklingen av ett centrum för forskning, utveckling och sjukvård.

Det som är så unikt med Hagastaden är ju att man har blandningen mellan boende, företag och sjukvården. Att folk inte går hem klockan fem på kvällen, utan det är en stadsdel med liv och rörelse dygnet runt.

Hotellet har också en konferensdel, berätta mer.

Jag tycker att det är en stor förmån att få vara en av de första på plats här och vi som hotell kan bidra till att Hagastaden inte bara är ett område för affärsverksamheter utan ett levande område där folk möts.

Som konferensvärd kan vi vara en knutpunkt genom att erbjuda lokaler för möten för såväl forskare som bostadsrättsföreningar eller födelsedagsfirande privatpersoner. I Hagastaden blir den här platsen ett ställe där alla ska känna sig välkomna. En avslappnad mötesplats helt enkelt. Vi har något för alla och alla tillfällen.

Mer information om Carolina Tower >>

Jenny Haaga
Säljansvarig, Elite Carolina Tower