Du är här

Dags att söka Stockholms Innovationsstipendium

Med Stockholms Innovationsstipendium vill staden premiera och stimulera idérika personer att gå vidare med sin innovation. 

Stockholms Innovationsstipendium delas ut i fem kategorier:

  1. Life science och hälsa
  2. Förenkla vardagen
  3. Kulturella och kreativa näringar
  4. Resor och turism
  5. Social och ekologisk hållbarhet

 

En stipendiat från varje kategori vinner

  • ett stipendium på 100 000 kronor
  • innovationsrådgivning från Almi
  • marknadsföringstillfällen och nätverksmöjligheter
  • fri arbetsplats på United Spaces i sex månader

 

Så söker du Stockholms Innovationsstipendium

Perioden för ansökan till Stockholms Innovationsstipendium 2021 är öppen till klockan 16:00 den 12 oktober. Så söker du Stockholms Innovationsstipendium

 

Jurymedlemmar

Varje stipendiekategori har sin egen jurygrupp. De har expertis och erfarenhet inom innovation och kategorins ämnesområde. Varje jurymedlem har skrivit på ett sekretessavtal (non-disclosure agreement, NDA) så att du på ett säkert sätt kan dela med dig av och presentera din innovation. Juryn omsätts i snitt vart femte år.

 

Tidigare finalist?

Om du under de senaste fem åren tilldelats en finalplats i Stockholms Innovationsstipendium kan söka Stockholms Accelerationsstipendium. Efter ansökningsprocessen utser juryn två vinnare. De två vinnarna bjuds in till en stipendieceremoni och får var sitt stipendium på 250 000 kronor. Stipendiaterna erbjuds även ett skräddarsytt tillväxtprogram från Almi och arbetsplats på United Spaces under sex månader, helt kostnadsfritt.

Allt om Stockholms Innovationsstipendium >>