Du är här

En sommarhälsning från vår VD

Solsken eller inte – sommaren är här. Och med den följer ett antal event av intresse för life science-branschen.

Direkt efter midsommar är det dags för den årliga konferensen BIO International Convention som i år hålls i San Diego. En svensk delegation från Stockholm-Uppsalaregionen, med Uppsalas landshövding Peter Egardt i spetsen, kommer att delta i konferensen för att positionera svensk life science-industri. Syftet är att visa upp regionens världsledande ställning inom värdebaserad hälsovård. Samt att visa att vi ligger i framkant när det gäller användning av patientregister och biobanker. Som en del av delegationen är jag stolt över att vara en talesperson för svensk life science.

Därefter en annan tradition – Almedalsveckan – idag en fantastisk plats att möta andra som jobbar för att göra en skillnad – för vår del, att främja life science: industri, vård och forskning.

Sist men inte minst, sommaren är naturligtvis en viktig tid för att ladda våra mentala batterier. Jag tänker komma tillbaka till jobbet, avspänd och med energi att tackla utmaningar med nya synsätt, och jag önskar dig en avslappnande sommar!

Sommarhälsningar,

Ylva Williams
VD, Stockholm Science City