Forskaren – en mötesplats för vetenskap, vård och näringsliv

Stockholms nya life science-center välkomnar två nya hyresgäster med fokus på hälsosam mat och vård. Vecturas vision för Forskaren är att skapa en mötesplats för vetenskap, vård och näringsliv där kreativitet och innovativa lösningar kan blomstra.  

 

Micael Averborg, kommersiell affärsutvecklingschef, Vectura, och Dan Jacobson, VD för Urban Deli.

Micael Averborg, kommersiell affärsutvecklingschef, Vectura, och Dan Jacobson, VD för Urban Deli.  

Forskaren välkomnar Urban Deli, restaurangen som är känd för sin energiska blandning av matbutik, saluhall, bar och restaurang. Deras koncept och inriktning bygger på idén om ett enklare och godare matliv, mat ska vara både gott för själen och planeten. Ambitionen är att skapa odlingsmöjligheter på taket där grödor kan växa och odlas för att sedan serveras i restaurangen. 

– Urban Deli har från första stund varit den aktör som vi haft högst upp på vår önskelista. De bidrar i allra högsta grad till vår vision i byggnaden och för Hagastaden. Urban Deli och Forskaren blir Hagastadens nya vardagsrum, säger Micael Averborg, kommersiell affärsutvecklingschef på Vectura. 

I början på 2024 välkomnar Forskaren framtidens hälsovård. Villa Clinic öppnar sin första klinik på 1000 kvm med preventiv vårdverksamhet i form av nya teknologier och behandlingsmetoder. Genom ett helhetsperspektiv på hälsa och individ kommer Villa Clinic rikta sig både mot en svensk och internationell publik. 

– För oss är det viktigt att de som väljer att flytta in i Forskaren är innovatörer som har ambitionen att bli världsledande inom sitt fält. Vi tror starkt på Villa Clinic’s koncept och att de kommer bidra till en spännande mötesplats inom Life science, säger Micael Averborg.  

Stockholms nya life science-center växer med sina hyresgäster som tillsammans skapar en smältpunkt för relationsbyggande och nya möjligheter.  

Micael Averborg, kommersiell affärsutvecklingschef

 

Micael Averborg
Kommersiell affärsutvecklingschef, Vectura

 

 

Besök gärna forskaren.se >

Om Vectura 
Vectura är ett fastighetsbolag som utvecklar fastigheter till egen långsiktig förvaltning. Vi verkar inom segmenten samhällsfastigheter samt kommersiella fastigheter där vi fokuserar på fortsatt tillväxt och utvecklar vård- och omsorgsboenden, vårdfastigheter och kontor för eget ägande. Vårt fastighetsbestånd består av moderna och nyproducerade fastigheter, såväl som innovativa fastighetsutvecklingsprojekt med fokus på omsorg, liv och hälsa. Vectura ägs av Patricia Industries som är en del av Investor.