Du är här

Health Hack Academy 2015 - Hack. Explore. Learn. Show & Tell

Hur kan Internet of Things hjälpa oss att bli friskare? Vilka nya produkter och tjänster inom hälsovård, egenvård och fitness kommer att forma vår framtid? Kommer du att vara en del av den nya uppkopplade hälsorevolutionen och förbättra våra liv?
Vi tror att alla behövs för att lösa världens hälsoproblem. Vi tror att människor med olika bakgrund, kompetens och drivkrafter krävs för att skapa engagerande produkter och tjänster. Det är därför vi bjuder in entreprenörer, designers, hårdvaruhackare, kodare, gadget geeks, interaktionsexperter, affärsutvecklare, beteendepsykologer, spelutvecklare, läkare, sjuksköterskor, stadsplanerare, arkitekter och andra djärva tänkare vara med på Internet of Things for Health Hackathon, 12-13 September 2015.
 
 
 
Har du smarta idéer för utmaningar inom Internet of Things for Health? Har du en fantastisk teknikplattform som vi kan använda för att utforska alla spännande möjligheter under Hackathonet? Kontakta andreas.namslauer@ssci.se.
 
Health Hack Academy 2015 arrangeras av Stockholm Science City Foundation i samarbete med Red Dot Award-vinnande designföretaget Veryday och den ledande Europeiska organisationen för innovation och utbildning inom ICT EIT Digital.