Du är här

Karolinska Institutet Science Park DAY

Karolinska Institutet Science Park DAY anordnas i år på Nobel Forum vid Karolinska Institutet i Solna och programmet den 17 april är fullmatat.

KI Science Park DAY är en årlig möjlighet för life science-företag att presentera sin verksamhet för potentiella investerare och att knyta kontakter med finansiärer och potentiella partners på olika nivåer och med olika önskemål om samarbetsformer.

– Ett värdefullt tillfälle att knyta kontakter som kan ge ett långsiktigt stöd även i senare utvecklingsfaser, säger Pirkko Sulila Tamsen, vd för KI Science Park-företaget Dilaforette.

KI Science Park DAY 2013 leds av en sann entreprenör i vit rock, Magnus Persson, som var med och grundade numera börsnoterade Aerocrine. Han har även arbetat i läkemedelsindustrin och byggt upp investeringsfonder både i Sverige och i USA.

Årets huvudtalare är Magnus Björsne, affärsutvecklingschef vid Astra Zeneca, och prisbelönt för sin retorik.

Karolinska Institutet Science Park vänder sig till innovativa forskningsbolag, internationella läkemedels- och medicinteknikbolag samt tjänste- och servicebolag med inriktning på innovation och forskning.

Läs hela pressmeddelandet här

Här kan du anmäla dig