Du är här

Moderna konferenslokaler hos SIS – mitt i Hagastaden

För snart ett år sedan flyttade Swedish Standards Institute (SIS) till Hagastaden. SIS är en internationell organisation som driver och samordnar standardiseringen i Sverige. Inom life science utvecklar SIS standarder som bidrar till kvalitetssäkring, effektivitet och ökad patient- och brukarsäkerhet utifrån ett verksamhetsnära perspektiv. På SIS Conference Centre möts experterna som tillsammans utvecklar standarder. Thera Hallinder, konferensansvarig på SIS, berättar om konferensanläggningen och de moderna lokalerna på Torsplan som finns tillgängliga för externa event.

Hur länge har ni erbjudit konferens på Torsplan?
Vi har byggt upp vår konferensanläggning sedan flytten i januari och nu är vår egen mötesverksamhet i full gång. SIS anordnar själva möten, utbildningar och seminarium med deltagare från hela Sverige och världen. Det viktiga för att kunna ha en modern, effektiv verksamhet är att det finns bra kommunikationer från både city och flygplatsen och såklart lokaler som både är funktionella, med modern teknik, och inspirerande. Nu har vi byggt upp det och är redo att erbjuda det även till externa kunder. Som ett extra välkomnande har vi 30 % rabatt för perioden januari-februari 2018 om man bokar innan den 17 november.
 
Vilken typ av lokaler erbjuder ni? 
Allt från små mötesrum för 14 personer i styrelsesittning till vårt största rum som rymmer 100 personer i biosittning, halvdagskonferens till längre event eller mötesveckor. Vi har även en expoyta som går att boka för att större event både dag – och kvällstid. 
 
Vad erbjuder ni mer förutom själva lokalerna?
Vårt konferenserbjudande är komplett. Vi hjälper till med registrering, mat och dryck, modern teknik och det är fullt tillgänglighetsanpassat. Lokalerna är utrustade så att det finns möjlighet att visa bilder, presentation och film med ljud. Det finns högtalare för att koppla upp webbmöten och vissa av våra rum har hörslingor för de med nedsatt hörsel. Vi serverar en god och hälsosam dagens lunch och såklart för- och eftermiddagsfika. För kvällsevent kan vi ordna både middag vid sittande bord eller dryck och plockmat för mingel. 
 
Om man vill veta mer, var vänder man sig då?
Besök vår webbplats, där hittar du vårt välkomsterbjudande, information och bilder på våra lokaler. Du är också välkommen att ta kontakt med oss direkt via mail till konferens@sis.se eller på telefon 08-555 520 00. 
Thera Hallinder, Konferensansvarig, Swedish Standards Institute
Thera Hallinder
Konferensansvarig, Swedish Standards Institute