Du är här

Nordic Life Science Days, NLSDays 2015

För tredje året i rad deltar Stockholm-Uppsalaregionen med en monter och stark närvaro på NLSDays. Med över 900 deltagare från nästan 30 länder är NLSDays Nordens största life science-konferens för investeringar och partneringmöten.

Boka in Nordic Life Science Days den 9-10 september! I år har konferensen ett fokus på baltstaterna.
 
"Denna konferens har ett brett stöd från både nationella och internationella aktörer. På bara tre år har det utvecklats till Nordens största mötesplats för dem som söker investerare eller partners inom life science, så naturligtvis vill vi finnas på plats även i år", säger Camilla Huse Bondesson, Director of Business Development vid Uppsala BIO.
 
För Uppsala BIO och Stockholm Science City Foundation (SSCi), som delar en gemensam monter, är det viktigt att visa vad regionen kan erbjuda forskare, företagare och investerare inom life science. Detta omfattar en levande företagskultur, intressanta företag, universitet och modern infrastruktur samt ett välutvecklat vårdsystem. "Vi är här för att skapa en interaktiv mötesplats på vår hemmaplan, och att tydliggöra våra styrkor", fortsätter Camilla, som tillsammans med Per Lek på SSCi arrangerar en monter där såväl företag som regionsgemensamma life science-faciliteter kommer att träffa konferensdeltagare.
 
Förutom de partnermöten som företag arrangerar i förväg, kommer vi att ge besökare möjlighet att träffa företag och organisationer i vår monter. Detta är ett sätt för dem att visa upp sina produkter eller tjänster och att ge utrymme för spontana möten.
 
Vilka företag och organisationer som du kan träffa på Stockholm-Uppsala montern, liksom hur programmet utvecklas, publiceras och uppdateras regelbundet på vår kampanjsajt: www.nlsdstockholmuppsala.nu
 
Välkommen att besöka vår monter på konferensen om du vill veta mer om Uppsala BIO, SSCi och möjligheterna för life science i regionen.
 
När: 9-10 september, 2015
Var: Stockholm Waterfront
 
Anmälan och mer information om Nordic Life Science Days på: www.nlsdays.com.