Du är här

Ny webbplats för Hagastaden

Stadsbyggnadsprojekten i Hagastaden får en ny webbplats. Den nya sidan kommer bättre att ta hand om besökarna och se till att de hittar den information eller de kontakter de söker, antingen de är företag som vill etablera sig i den nya stadsdelen eller är på jakt efter en bostad i området.

På webbplatsen kan besökaren snabbt ta reda på utvecklingen i byggprojekten och hitta information om aktuella störningar eller annan inverkan på tillgängligheten i området. Företagare av olika storlekar kan hitta företagarföreningar som är aktiva här eller kontakt med dem som hyr ut lokaler för näringsverksamhet.

Den nya webbplatsen på hagastaden.se drivs av ett gemensamt informationsråd med representanter från projektets parter – Stockholms stad och Solna stad, Trafikverket, Stockholms Science City, Nya Karolinska Solna, Karolinska Institutet, Karolinska Universitetssjukhuset, Akademiska hus och Locum, samt de privata byggherrar som hittills är markanvisade i området.

Nya hagastaden.se har byggts på open source-plattform av webb- och wordpressbyrån Didjit och kommunikationsbyrån Cloudberry Communications.

www.hagastaden.se

Hagastaden

Fram till 2025 kommer Hagastaden att växa fram på gränsen mellan Stockholm och Solna, en stadsdel med en blandning av lärosäten, forskningsinstitut, sjukhus, företag, bostäder, butiker, service, kultur och fritidsaktiviteter. Här kommer att finnas en stor koncentration av forskning och företagande inom life science. Området erbjuder ett modernt boende med närhet till både storstadens puls och Hagaparkens lugn.

Kontaktpersoner:

Svante Torell, projektsamordnare Hagastaden
Telefon: 070-582 23 20
E-post: svante@torellab.se

Joakim Lind, kommunikationsresurs Hagastaden
Cloudberry Communications
Telefon: 070-928 69 73
E-post: joakim@cloudberry.se