Du är här

STING #9 i rankning av världens bästa universitetsinkubatorer

I en studie av 150 universitetsinkubatorer i 22 länder finns STING på nionde plats bland de 25 mest framgångsrika universitetsinkubatorerna i världen. Rapporten, som publicerats av UBI Index, bygger på en bedömning av över 50 framgångsfaktorer och presenterar värdet som inkubatorerna skapar för deras respektive ekosystem och kunder.

– STING på KTH är en av de bäst presterande universitetsinkubatorerna i världen och är en av väldigt få Europeiska inkubatorer som tog sig in på listan. STING finns också med på listan över bäst presterande IT-inkubatorer och mest framgångsrika ”early stage” inkubatorer i världen, säger Dhruv Bhatli, co-founder och head of research på UBI Index.

STING har sedan starten 2002 jobbat med över 100 startups som idag sysselsätter nära 700 personer, har en gemensam omsättning på 430 miljoner kronor och ett bolagsvärde av 2 377 miljoner kronor.

UBI Index är en Stockholm-baserad startup som tillhandahåller expertkunskap om hur man startar och omorganiserar inkubatorer.

Läs hela artikeln här