Du är här

Ta chansen att delta i höstens Life Science Mentorprogram!

Du som är verksam i ett företag inom life science i Stockholms regionen kan under ett år få en personlig mentor som hjälp för att utveckla dig och ditt företag. Karolinska Institutet Science Park driver för femte året i rad ett unikt och årslångt utbytes- och utvecklingsprogram för ledare inom life science-företag. Detta program ger nätverk och utbildning för att möta Life Science verksamhetens olika utmaningar.
Varje adept får en personlig mentor, matchad efter behov och erfarenhet. Matchningen görs av en extern konsult. Mentorerna är personer med stor erfarenhet från Life Science branschen. De ställer upp helt utan
ersättning för viljan att dela med sig av sitt kunnande. Adept och mentor engagerar sig och är ansvariga för att träffas regelbundet under året. Skräddarsydda workshops kommer stödja programmet och bidrar till att den kunskaps- och erfarenhetsrika gruppen drar nytta av varandra.
 
Vill du bli adept i årets Life Science Mentorprogram och ge dig själv möjligheten att bolla dina professionella frågeställningar med en personlig mentor, få nya perspektiv och bredda ditt nätverk?
Eller känner du att du hellre vill ställa upp som mentor med din erfarenhet, ditt nätverk och din energi för att se en adept växa i sin roll som företagsledare? 
 
 
Life Science Mentorprogram börjar oktober 2015 och pågår till oktober 2016.
 
Sista dag för din intresseanmälan är 15 september 2015.
 
Detta är ett samarbete mellan KI Science Park och ALMI i Stockholm för att tillsammans stödja adepter i växande life science företag i Stockholms regionen.