Du är här

Ylva Williams i juryn för Stockholms Innovationsstipendium 2017

Stockholms Innovationsstipendium ska lyfta innovationskraft i Stockholmsregionen och premierar och stimulerar idérika personer till att gå vidare med sin innovation. Ylva Williams, VD för Stockholm Science City Foundation, är en av medlemmarna i juryn för stipendiet. Med expertis och erfarenhet från branschen ska hon bedöma bidrag i kategorin Life Science och hälsa.
 
Innovationer med potential att bli Stockholmsregionens framtida tillväxtbolag ska vaskas fram i fem olika kategorier. Tillsammans med andra experter från Stockholms näringsliv och innovationssystem ska Ylva Williams, VD för Stockholm Science City Foundation, sitta i juryn för Stockholms Innovationsstipendium 2017, enligt ett pressmeddelande. 
 
Juryn ska utse vinnare i fem kategorier: Förenkla vardagen, Kulturella & kreativa näringar, Life Science och hälsa, Resor och turism samt Social och ekologisk hållbarhet. Ylva Williams ska bedöma innovativa lösningar inom digital hälsa, bio- och medicinteknik, läkemedel, sjukvård, näring och träning inom stipendiekategorin Life Science och hälsa. Ansökningsprocessen är nu öppen och pågår till och med den 12 oktober. Därefter kommer juryn att påbörja sitt arbete varpå vinnarna utses i stadshuset den 27 november.