Du är här

Accelerera innovation och market access genom samarbete

tisdag, 19 januari, 2016 - 07:45 till 09:00
Såväl små startups som stora företag kan hitta synergier genom Vertical Accelerators program.
Under seminariet kommer du att få höra mer om fördelarna för små och stora att arbeta tillsammans, och vad de viktigaste punkterna att tänka på för startups som söker till ett acceleratorprogram.Vertikal Accelerators program hjälper både nystartade och stora företag att utnyttja detta samarbete, vilket ger startups en unik konkurrensfördel i att validera sina produkter och ta dem till marknaden.
 
Vertikal Accelerator har nu öppnat för ansökningar inom SPRING2016-programmet och under seminariet kommer du att få höra mer om programmet.
 
När: 19 januari. 2016, kl 08.00-09.00 (frukost serveras från 07.45)
Var: Hälsingegatan 45, Stockholm OBS NY PLATS!
Talare: Kenneth Salonius, medgrundare av Vertical Accelerator
 
Notera att seminariet kommer att hållas på engelska!
 
Om Vertical Accelerator
Vertical accelerator är baserat i Espoo, i närheten av Helsingfors, FInland och har fokus på startups inom digital hälsa och välbefinnande. Företaget kör ett fyramånadersprogram för att boosta ett antal utvalda företags utveckling. Programmet är öppet för sökande från hela världen och fokuserar på tillväxt och skalbarhet, med design och användarvänlighet, distribution och kundrekrytering, och praxis inom lean. Syftet är att bygga och validera konceptet/produkten och att hitta distributionspartners för global tillväxt. Förutom grundarnas kunskap och erfarenhet, så är vårt internationella mentorteam med över 100 mentorer (investerare, företagsledare, entreprenörer och experter inom medicin), en viktig tillgång genom hela processen.