Du är här

Frukostseminarium: Finansieringslösningar för tillväxtbolag

tisdag, 19 april, 2016 - 07:45 till 09:00
Välkommen till ett frukostseminarium om Nasdaq First North
2015 var ett rekordår för Nasdaq Stockholm, med totalt 73 nya börsnoteringar. 55 av dessa skedde på First North - Nasdaqs tillväxtmarknad för mindre bolag.
 
Under 10 år har Nasdaq First North hjälpt tillväxtbolag att enklare nå ut till kapitalmarknaden. Regelverket är speciellt anpassat för mindre bolag så att de kan fokusera på kärnverksamheten: att utveckla affären och växa. 
 
Är börsen ett alternativ för alla bolag? Finns det andra alternativ för att ta in kapital? Vilka arbetsinsatser och kostnader innebär en börsnotering? Dessa är några av de frågor som Håkan Sjögren, noteringsansvarig på Nasdaq Stockholm, kommer att svara på under frukostseminariet.
 
Under morgonen ges även möjlighet till att lyssna till Thomas Olin, VD på läkemedelsbolaget Kancera. Kancera är listade på Nasdaq First North sedan februari 2011, och under seminariet kommer Thomas dela med sig av sina erfarenheter som VD i en listad miljö.
 
När: 19 april 2016, kl. 08.00-09.00 (frukost serveras från 07.45)
Var: Wenner-Gren Center, Sveavägen 166, plan 24 (ta hissarna till plan 23)
Hur: Registreringen är stängd, kontakta anna.frejd@ssci.se om du är intresserad av att delta eller behöver avanmäla dig.