Du är här

Frukostseminarium: Landstinget öppnar dörren för mHealth

fredag, 24 oktober, 2014 - 07:45 till 09:00

Välkommen på ett frukostseminarium där Allan Borg, på Stockholm Läns Landsting Innovation (SLL Innovation) berättar om hur ditt företag kan få kontakt med kliniker och expertis i sjukvården för att testa nya digitala produkter och tjänster samt vilka vägar som finns att få in produkterna i vården. 

Allan kommer bland annat att berätta om hur SLL Innovation jobbar med mHealth och integrering av IT i vården, vad man bör ta hänsyn till som utvecklare och vilka vårdspecifika utmaningar det finns kring design och produktutveckling av digitala lösningar.
 
Tid: 24 oktober 2014, kl. 08.00-09.00 (frukost serveras från 07.45)
Plats: Wenner-Gren Center, Sveavägen 166, plan 24 (ta hissen till plan 23)
 
Framtidens hälso- och sjukvård kommer att kräva nya lösningar för att hantera utmaningarna i vården. Digitala lösningar kommer att spela en avgörande roll. 
SLL Innovation erbjuder ett flertal tjänster som passar entreprenörer och företag inom det digitala hälsoområdet som vill nå den kliniska expertis som finns inom sjukvården och testa sina produkter och tjänster i vården.
 
Allan Borg har ett spännande förflutet som fotograf, pilot och ingenjör. Han har bland annat jobbat med fotografen Lennart Nilsson. Han har även arbetat med IT-lösningar och kommunikation för ökad flygsäkerhet och finner många paralleller med utmaningar i hälso- och sjukvården. 
 
OBS! Seminariet är nu fullsatt. Viktigt att du som har anmält dig och som får förhinder avanmäler dig så att vi kan ge din plats till någon annan.
 
Våra frukostseminarier är kostnadsfria, men vi förbehåller oss rätten att ta ut en no show-avgift om 200 kr vid utebliven närvaro om du inte avanmält dig. Avanmälan görs till resurs@ssci.se.