Du är här

Health 2.0 Stockholm - Årets julklapp 2017

onsdag, 16 december, 2015 - 16:00 till 18:00

När vi nu närmar oss jul frågar vi oss förstås vilken som kommer att bli årets julklapp 2017. Självklart kommer det att vara någon ny hälso-pryl!  

Välkommen att delta på en träff där vi kommer att utforska vad som händer i Stockholm just nu inom digital hälsa. Se demos av nya produkter och delta i diskussionerna om teknik och företag. Och så blir det mingel! 

Under kvällen har du möjlighet att se mer av några av höjdpunkterna från Health Hack Academys hackathon med fokus på sakarnas internet för hälsa som kördes i september.
 
Line-up:
Vi är stolta över att presentera en stark line-up med sex demos / presentationer.
 
Du kommer att ha möjlighet att se verktyg från tre av de lag som deltar i Hälso Hack Academys "sakernas Internet for Health" hackathon som kördes i september: "Kompli", "Cognivoice: Track, förutsäga, förhindra" & "NeighborNET" - du kan Läs mer om lagen och deras lösningar här >>
 
 Dessutom:
- Catharina Borgenstierna, VD Bestic, kommer att visa JustoCat och Bestic, Robot verktyg för bättre liv för de äldre.
- Björn Nordlund, Pediatrisk sjuksköterska & PhD, Astrid Lindgrens Barnsjukhus och Karolinska Institutet, visar nyutvecklade bluetooth kopplad verktyg för att hjälpa människor med astma.
- Max Odlander, Meloq, kommer att visa dig EasyAngle, ett verktyg för sjukgymnaster som föddes under Health Hack Day 2013.
 
Var: H45, Hälsingegatan 45, Stockholm (karta). Tunnelbanestation Odenplan, avfart Karlbergsvägen / Västmannag. Promenera 500m till Hälsingegatan 45.