Du är här

Integrerad kapitalanskaffning - en långsiktig strategi för att nå synergi mellan kapitalanskaffning och företagsutveckling

torsdag, 23 februari, 2017 - 08:00

De flesta unga företag har ofta ont om både pengar och personal och tvingas många gånger arbeta reaktivt istället för strategiskt och proaktivt. Under detta frukostseminarium berättar Hedvig Andersén om hur man kan förbättra denna situation och förebygga att hamna där från första början. Hon berättar om kapitalanskaffning, företagande och hur unga företag kan integrera kapitalanskaffning med den löpande verksamheten och öka förutsättningarna för att lyckas.

De flesta unga företag har ofta ont om både pengar och personal och tvingas många gånger arbeta reaktivt istället för strategiskt och proaktivt. Detta går inte helt att råda bot på men det finns ett antal saker man kan göra för att förbättra situatonen och förebygga att hamna där från första början. Hedvig Andersén kommer att hålla ett seminarium kring kapitalanskaffning, företagande och entreprenörskap och berätta för oss hur unga företag kan integrera kapitalanskaffning med den löpande verksamheten och öka förutsättningarna för att lyckas.

När: 23 februari 2017, kl. 08.00-09.00 (frukost serveras från 07.30)
Var: H2 Health Hub, Hälsingegatan 45, Stockholm

Hedvig Andersén har i över 30 år arbetat med företagande, entreprenörskap och finansiering i många olika konstellationer. Hon har startat, drivit och sålt företag såväl i Sverige som utomlands, arbetat med EU-projektfinansiering samt Corporate Finance och börsnoteringar. De senaste 18 åren har Hedvig varit aktiv som riskkapitalinvesterare på Industrifonden och under en period även haft en operativ befattning som VP Strategic Development i ett av Industrifondens portföljbolag. Sammantaget har det här gett Hedvig en unik inblick i de utmaningar och frågeställningar som entreprenörer ställs inför och de är dessa erfarenheter som Hedvid kommer att dela med sig av. 

Begränsat antal platser, vänligen anmäl dig via formuläret nedan före den 16 februari. Eventuell avanmälan görs till klara.gustafsson@ssci.se alternativt via den bokningslänk du får via e-post vid registrering.
Anmälan är nu stängd.