Du är här

Vad är din patentportfölj värd?

onsdag, 29 september, 2021 - 09:00 till 10:00

Vad behöver du göra för att arbeta integrerat med affärsutveckling och patentskydd? Hur bedömer investerare värdet av ditt företags immateriella tillgångar? 

Att skydda immateriella rättigheter är en självklarhet vid utveckling av nya läkemedel, diagnostiska produkter och medicinteknik. Frågan är hur du kan arbeta på bästa sätt för att produktutveckling, företagets värde och patentarbetet ska gå hand i hand?

Varmt välkomna till ett webbinarium där David Bejker ger exempel på hur Affibody har arbetat strategiskt med de här frågorna. Jonas Jendi från Industrifonden berättar hur han som investerare bedömer ett företags patentskydd och hur det vägs samman med andra tillgångar. Vidare ger Joanna Applequist och Mikael Henriksson från AWA handfasta råd och tips om hur du kan förbereda dig och ditt företag inför en granskning i samband med en investering eller försäljning.

Talare:

  • David Bejker, VD, Affibody
  • Jonas Jendi, Chief Investment Officer & Head of Analysis, Industrifonden
  • Joanna Applequist, Europeisk patentombud, AWA
  • Mikael Henriksson, Partner & Europeisk patentombud, AWA


När: 29:e september, kl. 9:00-10:00
Var: via länk som du får innan webinariet

Sista dag för anmälan var 27 september, och anmälan är nu stängd. Vid frågor kontakta info@ssci.se. (Om du inte har mottagit någon länk före webinariet, kolla gärna inkorgen för skräppost).