Du är här

Sara Mangsbo på Anglo-Nordic Life Science Conference

Den 23 april träffades nära 300 delegater från brittisk och nordisk life science-industri och diskuterade samarbeten och investeringar på den 12:e Anglo-Nordic Life Science Conference. Vi fick tillfälle att ställa några frågor till Sara Mangsbo, VD för Immuneed, mellan hennes möten med investerare och potentiella kunder.

Hej Sara, vad gör du här?
 
–  Jag är här för Immuneed, för att hitta investerare för vårt läkemedelsutvecklingsprojekt och kunder till vår serviceverksamhet.
 
Vad erbjuder Immuneed?
 
–  Immuneed utvecklar ett terapeutiskt cancervaccin för behandling av prostatacancer. Potentialen med vaccinet är att vi kompletterar den starka utvecklingen kring antikroppsterapier med en möjlighet att öka T-cellsresponserna mot tumören och därmed behandla cancer. Parallellt med den utvecklingen tillhandahåller vi en serviceverksamhet där man kan studera en läkemedelskandidats interaktion med humant helblod.
 
Hur kom det sig att du valde att åka hit?
 
– Eftersom jag är ny inom entreprenörsvärlden fick jag information via UppsalaBIO och åkte hit på rekommendation.
 
Hur har det gått?
 
– Jag har träffat enormt många investerare, men även potentiella kunder, och framtiden får utvisa hur värdefullt det var.
 
Är du nöjd med konferensen?
 
– Den var över förväntan – att etablera ett nätverk tar tid, och att få träffa så många parter under en dag är ovärderligt!
Sara Mangsbo
VD, Immuneed